Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bio restauraceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
(Klára Culková)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám
(Ondřej Popek)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/107286 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny na českém trhu a jejich spotřeba
(Veronika Magon)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12651/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
(Kateřina Borovanová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jpyw6w// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Slobodan Ubović)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma