Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bio restaurace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Identifikace postojů spotřebitelů k bio limonádám
 (Ondřej Popek)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/107286 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Biopotraviny na českém trhu a jejich spotřeba
 (Veronika Magon)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12651/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
 (Kateřina Borovanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jpyw6w// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v nákupních centrech
 (Slobodan Ubović)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma