Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biochemicky profil

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Ondřej Tax)

2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//9v9gbm// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Profil lipidů kvasinek rostoucích na n-alkanech
 (Patricie Novotná)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//n2jq33// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorický profil a preferenční mapování vanilkového aroma
 (Kateřina Novotná)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1mfaks// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny na profil těkavých látek cideru
 (Ondřej Findura)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//nukoxn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Lipidomický profil zástupců rodu Kocuria
 (Eva Lakomá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lgq8wv// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny na profil těkavých látek cideru
 (Ondřej Findura)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//nukoxn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty na profil mastných kyselin kvasinek izolovaných z vinařského průmyslu
 (Jana Doležalová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//8w1c4v// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Pachový profil ženy v těhotenství
 (Klára Spurná)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//8oiwbd// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Profil lipidů kvasinek rostoucích na netradičních zdrojích uhlíku
 (Michal Zimola)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//j4cor7// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorická analýza a profil aromatických látek vybraných druhů koření
 (Jiří Jedlička)

2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//1els8z// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)