Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biochemicky profilKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv různých dávek a forem minerálních látek v dietě brojlerů na biochemický profil krve
(Karolína Zającová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//71l32m// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma
Vliv pesticidů na hematologický a biochemický profil ryb
(Hynek DORT)2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//znppol// | Zemědělské inženýrství / Rybářství | Práce na příbuzné téma
Metabolický profil dojnic holštýnského plemene v průběhu laktace
(Michaela HORČIČKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//njwn3n// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Biochemické profily méně obvyklých druhů kvasinek
(Veronika Kubaczková)2012, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i06hr/ | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Složení kolostra a mléka ve vztahu k biochemickému profilu krve u koz
(Lenka Korbélyiová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//inu9eb// | Zootechnika / Krmivářství | Práce na příbuzné téma
BARF a jeho vliv na minerální profil psů různých věkových skupin
(Barbora Zrucká)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//o39xpl// | Veterinární asistent / | Práce na příbuzné téma
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a zákvasu na senzorický profil ovocných destilátů
(František Szilvási)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//w2jt2v// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv antimikrobiálních látek na transkripční profil Escherichia coli
(Kristýna Kliková)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//0fj5xq// | Mikrobiologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma