Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biogenic amines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
 (Natálie Krčmová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
 (Lucie Klementová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení profilu biogenních aminů při výrobě sladu
 (Filip Petroš)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajx12g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
 (Lucia Blšáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ek1l3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy
 (Magda Janoušková)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c5ria/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
 (Vendula Molková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
 (Štěpán Beneš)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)