Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenic aminesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
(Lucie Klementová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení profilu biogenních aminů při výrobě sladu
(Filip Petroš)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajx12g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
(Klára Sigmundová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
(Lucia Blšáková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6ek1l3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy
(Magda Janoušková)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c5ria/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
(Pavel PLEVA)2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Skríning non-starterových bakterií izolovaných z potravin na schopnost degradace biogenních aminů
(Vendula Molková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//n2nh9v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Skríning vybraných bakterií využívaných v mlékárenství na schopnost degradace biogenních aminů
(Štěpán Beneš)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p69hrk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma