Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

biogenic amines

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
 (Klára Sigmundová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8zkz1u// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
 (Martina Škrabalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
 (Lucia Blšáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6ek1l3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium degradace biogenních aminů
 (Irena Butor)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6axtgu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium degradace biogenních aminů v potravinách v závislosti na vybraných technologických parametrech
 (Lucie Klementová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fre8kh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy
 (Magda Janoušková)

2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c5ria/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u vybraných bakterií rodů Enterococcus a Staphylococcus
 (Pavel PLEVA)

2017, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//skj3sb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Andrea Martinková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uri497// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků
 (Marika Lhotská)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cue3ul// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)