Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biogenic aminesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Biogenic amines in beer
(Anton Girda)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//xsczhj// | Biotechnology and Food Science / | Práce na příbuzné téma
Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
(Richardos-Nikolaos SALEK)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hj7lnx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Úloha vybraných biogenních aminů v regulaci oxidativního vzplanutí fagocytů
(Hana Hedbávná)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jf98a/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei
(Dagmar Bábková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mobzze// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných přírodních látek na bakterie produkující biogenní aminy
(Ivana Huňová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xhd72i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v průběhu zrání sýrů v závislosti na použité doplňkové kultuře
(Martina Škrabalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//k9ceub// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
(Khatantuul Purevdorj)2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt biogenních aminů v ciderech
(Šimon Borek)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g0oit4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení profilu biogenních aminů při výrobě sladu
(Filip Petroš)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ajx12g// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma