Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biscuitsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market
(John Love Joy Sahaya Raj)2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/155002 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Biologické čištění odpadní vody se zaměření na společnost Mondelez CR Biscuits Production s.r.o. v Lovosicích
(Pavel PROCHÁZKA)2016, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//3mgok9// | Ekologie a ochrana prostředí / Odpadové hospodářství | Práce na příbuzné téma
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
(Lucie Lamačová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv použitého tuku na kvalitu sušenek vyrobených ze zrna barevné pšenice
(Václav Maťátko)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s9wk9t// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
(Martina Veselá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a technologická charakteristika sušenek s obsahem netradičních surovin
(Kristýna Šťastná)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6nk407// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vývoj a hodnocení sušenek s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//53dc3b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma