Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biscuitsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Identification of Consumer Attitudes Towards the Brand of Biscuits in the Indian Market
(John Love Joy Sahaya Raj)2024, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/155002 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Biologické čištění odpadní vody se zaměření na společnost Mondelez CR Biscuits Production s.r.o. v Lovosicích
(Pavel PROCHÁZKA)2016, Diplomová práce, Fakulta životního prostředí / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//3mgok9// | Ekologie a ochrana prostředí / Odpadové hospodářství | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Sušenky s přídavkem luštěnin
(Alžběta Švingerová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5j7gd3// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
(Kristýna Panušková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv různých druhů sladidel na glykemický index sušenek
(Renata KLIMOVIČOVÁ)2025, Bakalářská práce, Fakulta veterinární hygieny a ekologie / Veterinární univerzita Brno
• http://theses.cz/id//kx5g9h// | Bezpečnost a kvalita potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku kvasu na kvalitu trvanlivého pečiva
(Martina Veselá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1d38gr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Reformulace slaných sušenek s využitím medicinálních hub
(Kristýna Panušková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6qre93// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma