Theses on the same topic (having an identical keyword):

bitter acids

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Využití přírodních látek s obsahem Lactobacillus při produkci chmele otáčivého
 (Lukáš Mištík)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mnm9v9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Stabilizace iso-α-hořkých kyselin katalytickou hydrogenací
 (David Maxa)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6usvgk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím disperzní kapalinové mikroextrakce
 (Monika Kadrmasová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qqx9m0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Porovnání analytických metod stanovení obsahu hořkých kyselin ve chmelu (Humulus lupulus; Cannabaceae)
 (Václav Žatecký)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cu73ho// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Analýza hořkých kyselin v pivu s využitím extrakce na míchací tyčince
 (Martina Joklíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k3ih5h// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Porovnání analytických metod pro stanovení hořkých kyselin v chmelových produktech
 (Petr Kolář)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3sq4s// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Isomerace hořkých chmelových kyselin v pivu
 (Přemysl Chmelař)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yvoq1m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic