Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bobulove ovoce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení antimikrobiální aktivity extraktů z bobulového ovoce
 (Lucie Procházková)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//z50jxi// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.
 (Kristýna MOTYČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l2805t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení antioxidační aktivity drobného ovoce
 (Petra RIEDELOVÁ)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//l9c8mh// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
 (Denisa BALATKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//pz4mpe// | Biochemie / Biotechnologie a genové inženýrství | Práce na příbuzné téma