Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bobulove ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení antimikrobiální aktivity extraktů z bobulového ovoce
(Lucie Procházková)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//z50jxi// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti bobulového ovoce.
(Kristýna MOTYČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l2805t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Hodnocení antioxidační aktivity drobného ovoce
(Petra RIEDELOVÁ)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//l9c8mh// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma
Studium úlohy cytokininů v pletivových kulturách vybraných odrůd drobného ovoce
(Denisa BALATKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//pz4mpe// | Biochemie / Biotechnologie a genové inženýrství | Práce na příbuzné téma