Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bojove davky potravin.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Bojové dávky potravin v mimoevropských zemích
 (Lukáš Zahradníček)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qr25ju// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
 (Kamila Eliášová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.

http://theses.cz/id//tis0cz// | Logistika / | Práce na příbuzné téma

Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
 (Daniel Benda)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oefao6// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Katalogizase a srovnání bojových dávek potravin ve vybraných státech
 (Veronika Richter)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//69liwa// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Změny jakosti trvanlivých potravin v průběhu ročního skladování
 (Jan Strašák)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gvq7fh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza nákladů na zajištění stravování obyvatelstva a složek IZS v krizových situacích při využití komponent bojové dávky potravin
 (Kateřina BLÜMELOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gsdnbt// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma

Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
 (Markéta Červenková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wggdas// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
 (Tomáš Šopík)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qmsk02// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
 (Lucie Vaškových)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6nsfwm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů
 (Martina ZVONKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66qtk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma