Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bourani masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlivy působící na jakost masa.
(Michaela Trojanová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uj3baq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
(Simona Welszarová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
(Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//e3q1m6// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
(Patricie Capponi)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pjbq8/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
(Irena VLČKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//cduwtf// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Barevné změny masa bobra evropského v průběhu skladování
(Kristýna Odehnalová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//b297pi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování
(Andrea BORUTOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9mdls3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zrání hovězího masa
(Jana Slezáková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obsah základních analytických hodnot ve výsekovém mase v tržní síti
(Lucie BARTESOVÁ)2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//79ryjx// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma