Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bourani masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vlivy působící na jakost masa.
 (Michaela Trojanová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uj3baq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
 (Simona Welszarová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza kvalitativně rozdílných druhů masa v letech 2013 - 2023 v tržní síti České republiky
 (Karolína ZIEGLBAUEROVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e3q1m6// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
 (Patricie Capponi)

2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pjbq8/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
 (Zuzana Paráková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
 (Irena VLČKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//cduwtf// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Barevné změny masa bobra evropského v průběhu skladování
 (Kristýna Odehnalová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b297pi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jakost masa v závislosti na podmínkách skladování
 (Andrea BORUTOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9mdls3// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zrání hovězího masa
 (Jana Slezáková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah základních analytických hodnot ve výsekovém mase v tržní síti
 (Lucie BARTESOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//79ryjx// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma