Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
bramborova vlakninaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
(Taťána MOŘKOVSKÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y5snhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
(Klára Premusová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
(Kateřina Kubincová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma