Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

bramborova vlaknina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
 (Taťána MOŘKOVSKÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y5snhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou
 (Klára Premusová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kgnl5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita bramborových hlíz z hlediska lidské výživy
 (Kateřina Kubincová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xgw9rp// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma