Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
buckwheatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vybraných fyzikálních vlastností pohankových mouk významných pro jejich zpracování
(Barbora Stýblová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//8qwo9l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Optimalizace postupu hydrotermické úpravy pohanky pro další zpracování
(Eliška Bělíková)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3o9x2b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti a bariéry pěstování pohanky v ČR
(Magda Vodičková)2012, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/l3aqb/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma
Kapalinová chromatografie extraktů pohanky - stanovení rutinu
(Eliška Krejzová)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lqryz/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Pohanka v potravinářských technologiích
(Marie Bazalová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hb5gjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv nízkých teplot sušení na kvalitu pohankových sušenek
(Tomáš Zapletal)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//sff29o// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti pohankových mouk
(Kateřina Horáková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//wh3xcc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
(Kateřina Kozumplíková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Atraktivita porostů pohanky pro včely
(Jan KOSCHANT)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5c98pe// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
(Michaela Sadílková)2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma