Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
buckwheatKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Influence of different buckwheat flours on selected qualitative parameters of cookies.
(LILIAN ADAEZE EZE)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jscrzl// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma
Evaluation of buckwheat seed vigor by analysis of residual chlorophyll in seeds
(Novel Kishor Bhujel)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h2ocz5// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Evaluation of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) genetic resources
(Nitkamon Iamprasertkun)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//147kuw// | Tropical Crop Management and Ecology / | Práce na příbuzné téma
Possibilities of using buckwheat in the production of functional pasta
(Mayowa OLADELE)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6imhn6// | Zemědělské inženýrství / Multifunctional Agriculture | Práce na příbuzné téma
Pohanka a stanovení antioxidační aktivity produktů z pohanky
(Veronika Tioková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6vrzoy// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Pohanka a její užití v bezlepkové stravě
(Jana Doležalová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/q0wpr/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Studium sacharidoamylasového komplexu pohankových mouk
(Adriana Vítová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1sni6l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování opylovačů v porostech pohanky seté a jejich význam
(Radek NOLČ)2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//snc73g// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Optimalizace postupu hydrotermické úpravy pohanky pro další zpracování
(Eliška Bělíková)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3o9x2b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výběr postupů sekundárního zpracování pohankových mouk
(Adéla Velková)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gg3xhv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma