Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

buckwheat

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Sledování vybraných fyzikálních vlastností pohankových mouk významných pro jejich zpracování
 (Barbora Stýblová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//8qwo9l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Optimalizace postupu hydrotermické úpravy pohanky pro další zpracování
 (Eliška Bělíková)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3o9x2b// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti a bariéry pěstování pohanky v ČR
 (Magda Vodičková)

2012, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/l3aqb/ | Humanitní environmentalistika / Environmentální studia | Práce na příbuzné téma

Kapalinová chromatografie extraktů pohanky - stanovení rutinu
 (Eliška Krejzová)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lqryz/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Pohanka v potravinářských technologiích
 (Marie Bazalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hb5gjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Atraktivita porostů pohanky pro včely
 (Jan KOSCHANT)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5c98pe// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma

Vliv teploty sušení na obsah fenolických látek v pohankových sušenkách
 (Kateřina Kozumplíková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//uxbqg3// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Pohanka v potravinářských technologiích
 (Marie Bazalová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hb5gjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza produktů fermentace v modelových žitných a pohankových kvasech
 (Michaela Sadílková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//b9pw24// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie mlýnského zpracování na zpracovatelské vlastnosti pohankových mouk
 (Kateřina Horáková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//wh3xcc// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)