Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

buvoli mleko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení obsahu laktózy a vápníku v buvolím mléce
 (Michaela Blovská)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1l68s2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality buvolího mléka
 (Zuzana Pitrmanová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8puuid// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie chovu na obsah somatických buněk v kravském a buvolím mléce
 (Kateřina Lachmanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//6aw0iy// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu bílkovin v buvolím mléce
 (Soňa Hermanová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gpmlgv// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
 (Matylda Malá)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q3l8ax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Stanovení profilu mastných kyselin v buvolím mléce
 (Martin Janák)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i3idp5// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
 (Jakub Mazur)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
 (Lenka Petrová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma