Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
buvoli mlekoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení obsahu laktózy a vápníku v buvolím mléce
(Michaela Blovská)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1l68s2// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality buvolího mléka
(Zuzana Pitrmanová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8puuid// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie chovu na obsah somatických buněk v kravském a buvolím mléce
(Kateřina Lachmanová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6aw0iy// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stanovení obsahu bílkovin v buvolím mléce
(Soňa Hermanová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gpmlgv// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
(Matylda Malá)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q3l8ax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stanovení profilu mastných kyselin v buvolím mléce
(Martin Janák)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i3idp5// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
(Jakub Mazur)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pfzl6i// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
(Lenka Petrová)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gwqeq9// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma