Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
caj a gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Servis čínských čajů v historii a v současnosti a jeho rentabilita
(Michael Špolc)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12133/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čaj v nápojové gastronomii
(Kateřina Schediwá)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12615/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analysis of Teahouses in a Selected Region
(Martin Sauer)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/w6ski/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
(Kateřina Kolofiková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0ygt2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Čaj, jeho vlastnosti a využití
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9unajg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje
(Vladislava BURGETOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z47s2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zdravotní význam čaje a kombuchy
(Radoslav HRUBÝ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e9fbr8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma