Theses on the same topic (having an identical keyword):
caj a gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Servis čínských čajů v historii a v současnosti a jeho rentabilita
(Michael Špolc)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12133/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Čaj v nápojové gastronomii
(Kateřina Schediwá)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12615/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Analysis of Teahouses in a Selected Region
(Martin Sauer)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/w6ski/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
(Kateřina Kolofiková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0ygt2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Čaj, jeho vlastnosti a využití
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9unajg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje
(Vladislava BURGETOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z47s2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Zdravotní význam čaje a kombuchy
(Radoslav HRUBÝ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e9fbr8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
(Pavel Nikl)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
(Eva MACHÁČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic