Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

caj a gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Servis čínských čajů v historii a v současnosti a jeho rentabilita
 (Michael Špolc)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12133/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Čaj v nápojové gastronomii
 (Kateřina Schediwá)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12615/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analysis of Teahouses in a Selected Region
 (Martin Sauer)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/w6ski/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
 (Kateřina Kolofiková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0ygt2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Čaj, jeho vlastnosti a využití
 (Pavla DŘÍMALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9unajg// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti zeleného čaje
 (Vladislava BURGETOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z47s2e// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zdravotní význam čaje a kombuchy
 (Radoslav HRUBÝ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//e9fbr8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
 (Pavel Nikl)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Výroba čaje v kvalitě bio a senzorické srovnání s čaji konvenčními
 (Eva MACHÁČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//99mbbz// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma