Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

canned food

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv
 (Veronika Čábelová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ufcm2l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
 (Nela Paterová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ccg709// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Výskyt sporulujících bakterií v konzervách
 (Kateřina Růžičková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//p2319o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma