Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
canned foodKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza alimentárního rizika - výroba konzerv
(Veronika Čábelová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ufcm2l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
(Nela Paterová)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ccg709// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výskyt sporulujících bakterií v konzervách
(Kateřina Růžičková)2014, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//p2319o// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma