Theses on the same topic (having an identical keyword):
carcass compositionKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků (Dama dama) při různých způsobech výkrmu
(Eva Kudrnáčová)2019, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8cfgym// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
(Veronika Němcová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9qq8rd// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv pohlaví na jatečnou hodnotu a chemické složení jehněčího masa.
(Kateřina Urbánková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bw1y6a// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic