Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

casein proteins

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv kaseinových bílkovin na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vojtíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//irlm5y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových\nl{} proteinových koncentrátech
 (Michaela Pešková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//k8o5q8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma