Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
catering and accommodation sectorKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Dopad míry zdanění na cenovou hladinu v sektoru stravování a ubytování
(Karolína Potepová)2024, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/152912 | Účetnictví a daně / | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa
(Juraj Badura)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13979/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma