Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
catering equipmentKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Prevádzka stravovacieho zariadenia (reštauračná forma )
(Veronika Bieliková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13006/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
(Anna Venikova)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5046/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace
(Hana HÁJKOVÁ)2014, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggvrcl// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Stravovací a ubytovací služby poskytované cyklistům v Regionu Orlicko-Třebovsko
(Pavlína Pražáková)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/nlq39/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství zeměpisu pro základní školy | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výzkum spokojenosti zákazníků vybraného stravovacího a ubytovacího zařízení
(Petra Kolenčíková)2010, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/80829 | Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma