Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
catering facility.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
(Filip Valíček)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wn7cu/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
(Sebastian Kuršel)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ugsd6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
(Luboš Konderla)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/iq64h/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
(Alena Karlíková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r36kt/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Aplikace vybraných principů behaviorální ekonomie ve stravovacím zařízení
(Jan VOVES)2023, Diplomová práce, Fakulta ekonomická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l2pkso// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
(Jaroslav Jurkovský)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/s9y0f/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
(Kateřina Petráňová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11587/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Založení nové gastronomické provozovny v Horních Počernicích.
(Veronika Vlčková)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7942/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh projektu gastronomického zařízení
(Dominika Hrabalová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/68844 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující spokojenost strávníků ve veřejném stravovacím zařízení
(Ilona FROUZOVÁ)2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hsieb9// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma