Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

catering operation

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Catering versus provoz ala carte
 (Nikola Brambergerová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14254/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Prevádzka stravovacieho zariadenia (reštauračná forma )
 (Veronika Bieliková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13006/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
 (Anna Lindrová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14279/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aplikace simulační analýzy a teorie front na část provozu leteckého cateringu
 (František Ševčík)

2024, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště VŠCHT Praha / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//94souk// | Ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Podnikateľský zámer nového gastronomického zariadenia
 (Norbert Gerec)

2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y3gkx/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky
 (Tereza Burešová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta ekonomicko-správní / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zzrv45// | Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa: Veřejná ekonomika | Práce na příbuzné téma

Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
 (Viktoriya Murzina)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Provoz gastronomického zařízení ve Velké Británii
 (Anastázie Josypenkova)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/40969 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
 (Alexandra Šipekiová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)