Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
catering operationsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
(Jan Sekyra)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany v gastronomickém provozu
(David Slánský)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/e2rh9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
(Andrej Schurov)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/qqeoy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany v gastronomickém provozu
(Kristýna Porebski)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kuacj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
(Monika Hylenová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Soukromý podnikatel v gastronomickém provozu
(Jiří Duras)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12642/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nákupní chování gastronomických provozů v obchodu s kávou
(Jan Hrdinka)2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9u47g6// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Současné podmínky živnostenského podnikání - rozšíření původního podnikatelského záměru o stravovací činnost
(Šárka Losenická)2010, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//gxt5n4// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
(Jaroslav Jurkovský)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/s9y0f/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma