Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

catering operations

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví a požární ochrany v gastronomickém provozu
 (David Slánský)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/e2rh9/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Prevence bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany v gastronomickém provozu
 (Kristýna Porebski)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/kuacj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
 (Andrej Schurov)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/qqeoy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Soukromý podnikatel v gastronomickém provozu
 (Jiří Duras)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12642/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu
 (Monika Hylenová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nákupní chování gastronomických provozů v obchodu s kávou
 (Jan Hrdinka)

2015, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9u47g6// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Současné podmínky živnostenského podnikání - rozšíření původního podnikatelského záměru o stravovací činnost
 (Šárka Losenická)

2010, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//gxt5n4// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma

Zhodnotenie podnikateľského prostredia pre prevádzku bistra v Slovenskej republike
 (Jaroslav Jurkovský)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/s9y0f/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
 (Alexandra Šipekiová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma