Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celkova antioxidacni kapacita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
 (Tereza Hloušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
 (Hana NENUTILOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza aktivit vybraných antioxidačních enzymů a metabolitů v průběhu vývojových fází semen hrachu setého.
 (Markéta DOKOUPILOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//hm84r2// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Spektrofotometrické stanovení antioxidační aktivity
 (Vladimíra Kubištová)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//jh1tzw// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
 (Anežka Konupková)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vplyv spracovania čučoriedok na obsah biologicky aktívnych látok
 (Viktória Balaščáková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ii4y75// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)