Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
celkova antioxidacni kapacitaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
(Tereza Hloušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
(Hana NENUTILOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j85ymr// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza aktivit vybraných antioxidačních enzymů a metabolitů v průběhu vývojových fází semen hrachu setého.
(Markéta DOKOUPILOVÁ)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//hm84r2// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Spektrofotometrické stanovení antioxidační aktivity
(Vladimíra Kubištová)2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//jh1tzw// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
(Anežka Konupková)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vplyv spracovania čučoriedok na obsah biologicky aktívnych látok
(Viktória Balaščáková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ii4y75// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma