Theses on the same topic (having an identical keyword):
celkove polyfenolyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
(Denisa Holečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
(Eliška Faitová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
(Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Theses on a related topic
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
(Petra KUČEROVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Stanovení celkového obsahu bílkovin, polyfenolů a sacharidů v pivu
(Blanka Dostálová)2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//scbdtz// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v plodnicích vyšších hub
(Silvie BŘEZOVSKÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//losdtp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic