Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celkove polyfenoly

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
 (Natálie Sonia Měrková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
 (Denisa Holečková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
 (Eliška Faitová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
 (Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Práce na příbuzné téma

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Obsah celkových polyfenolů v hlízách jakonu
 (Petra KUČEROVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sx74ix// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení celkového obsahu bílkovin, polyfenolů a sacharidů v pivu
 (Blanka Dostálová)

2016, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//scbdtz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v plodnicích vyšších hub
 (Silvie BŘEZOVSKÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//losdtp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)