Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celozrnna mouka

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
 (Lucie Lamačová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv parametrů dezintegračního procesu na strukturu a vlastnosti speciálních celozrnných mouk
 (Klára Jirásková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2xlrh3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv povrchového opracování obilného zrna na vybrané parametry celozrnných mouk
 (Marie Kubů)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//c7oz51// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
 (Eliška Petríková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
 (Kateřina Horáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ts184j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Senzorické a nutriční vlastnosti sušenek připravených z různých druhů celozrnných mouk
 (Lucie Lamačová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//u1gvn5// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Využití celozrnných mouk k přípravě kvasů a jejich zhodnocení
 (Daniel Koval)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jxixrx// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
 (Alžběta Mandová)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//rm9dq4// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
 (Eliška Růžičková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//abui0r// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jakost těstovin z rýžové mouky
 (Zuzana Lustigová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)