Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
celozrnna moukaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití kompozitních směsí na bázi celozrnných mouk při výrobě sušenek
(Lucie Lamačová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tw9vg9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv parametrů dezintegračního procesu na strukturu a vlastnosti speciálních celozrnných mouk
(Klára Jirásková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2xlrh3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv povrchového opracování obilného zrna na vybrané parametry celozrnných mouk
(Marie Kubů)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//c7oz51// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
(Eliška Petríková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných fyzikálně-chemických parametrů speciální jemně granulované celozrnné pohankové mouky
(Kateřina Horáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ts184j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
(Alžběta Mandová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//rm9dq4// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
(Eliška Růžičková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//abui0r// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
(Alžběta Mandová)2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//rm9dq4// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
(Eliška Růžičková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//abui0r// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma