Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celozrnne pecivo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
 (Lukáš CIBULKA)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1t7fms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
 (Hana NEJEZCHLEBOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0jot2y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
 (Martina KARASOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma