Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
celozrnne pecivoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování vybraných senzorických znaků u celozrnného pečiva s přídavkem vybraných cereálií
(Lukáš CIBULKA)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1t7fms// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Výhody a nevýhody výroby celozrnného pečiva
(Hana NEJEZCHLEBOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0jot2y// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stanovení hrubé vlákniny u celozrnných výrobků s přídavkem vybraných cereálií
(Martina KARASOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fwl1hv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma