Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
celozrnny produktKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zastoupení cereálních produktů a jejich kvalita v jídelníčku žáků ZŠ a studentů VŠ
(Ondřej JURÁK)2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//oykcwk// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
(Linda VOPÁTKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
(Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití vedlejších produktů při výrobě vína
(Markéta Hořavová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//icyqkm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení riboflavinu v cereálních produktech
(Pavlína SIKOROVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q1c2xd// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma