Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

celozrnny produkt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Zastoupení cereálních produktů a jejich kvalita v jídelníčku žáků ZŠ a studentů VŠ
 (Ondřej JURÁK)

2014, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//oykcwk// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
 (Linda VOPÁTKOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ew5epa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu B2 v celozrnných výrobcích metodou HPLC/UV
 (Kateřina VÁCLAVÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxxyar// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití vedlejších produktů při výrobě vína
 (Markéta Hořavová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//icyqkm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení riboflavinu v cereálních produktech
 (Pavlína SIKOROVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q1c2xd// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma