Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cerny cajKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Obsahové látky v čaji
(Sabina Večeřová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mi6yea// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
(Anna Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Konzumace čaje v České republice
(Mikhail Dasaev)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/goiv5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Nutričně významné složky čaje
(Martina Krulíková)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Stanovení proantokyanidinů v čaji a čajovém výluhu
(Kateřina Nechvílová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z1il2m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v čajích
(Petr Polanský)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zttgr1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Chromatografické stanovení kofeinu v extraktech z pravých čajů
(Petr Janovský)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yzu8vy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Význam a stanovení antioxidantů v čaji
(Kateřina ZEHNALOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jqp9zp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma