Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cerny caj

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Obsahové látky v čaji
 (Sabina Večeřová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mi6yea// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Konverze biologicky aktivních látek při přípravě zelených a černých čajů
 (Anna Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8mrw5v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Konzumace čaje v České republice
 (Mikhail Dasaev)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/goiv5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nutričně významné složky čaje
 (Martina Krulíková)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yqwhv/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Stanovení proantokyanidinů v čaji a čajovém výluhu
 (Kateřina Nechvílová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z1il2m// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v čajích
 (Petr Polanský)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zttgr1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Chromatografické stanovení kofeinu v extraktech z pravých čajů
 (Petr Janovský)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//yzu8vy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Význam a stanovení antioxidantů v čaji
 (Kateřina ZEHNALOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jqp9zp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma