Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cerstve potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Patogenní mikroorganismy v potravinách
(Barbora Moravcová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//u24elj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Chování specifické skupiny zákazníků při nákupu potravin
(Babeta Kuncová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cpb4z4// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Plýtvání potravinami v souvislostech.
(Zdeňka Šubrtová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ic96xn// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
(Michaela Kindlová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6906/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
(Anna Soshkova)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma