Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cerstve syryKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
(Tereza VECKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Vývoj zdravotně prospěšných výrobků na bázi čerstvých sýrů adaptovaných pro trh ve Vietnamu a v České republice
(Alžběta Kosařová)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//16mk7i// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Sýry a analogové výrobky
(Veronika JOKLOVÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ptvh8f// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické aspekty výroby čerstvých sýrů
(Radek Valach)2025, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ry8ug0// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace lipidů v čerstvých sýrech
(Veronika Vaňková)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vhtsmq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
(Andrei Bandarenka)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma