Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cerstvy syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Využití biologicky aktivních látek z rostlin pro prodloužení úchovy čerstvých sýrů
 (Lucie Lhotská)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4145xa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
 (Jakub KOŘÁN)

2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
 (Veronika WEIGLOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//39jpig// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
 (Michaela Volbrechtová)

2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Sledování kvality faremních čerstvých sýrů
 (Kristýna Kochánková)

2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//61oh58// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
 (Andrea Rosová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
 (Jiří NEKVAPIL)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
 (Nikola Kourková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//12dgx8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)