Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cerstvy syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Ivana Mešková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Využití biologicky aktivních látek z rostlin pro prodloužení úchovy čerstvých sýrů
(Lucie Lhotská)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4145xa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroba čerstvého sýra v závislosti na vybraných faktorech
(Jakub KOŘÁN)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//2mn3s2// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
(Veronika WEIGLOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//39jpig// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání aspektu zdraví mezi kategoriemi tavených a čerstvých sýrů
(Michaela Volbrechtová)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/30062 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Sledování kvality faremních čerstvých sýrů
(Kristýna Kochánková)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//61oh58// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita Listeria monocytogenes v sýrech
(Andrea Rosová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rfbu9y// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv kořenících směsí při výrobě čerstvých kozích sýrů
(Jiří NEKVAPIL)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3u75p1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv primární suroviny na výslednou kvalitu sýrů
(Nikola Kourková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//12dgx8// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma