Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cerstvy syrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
(Lucie Slančíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
(Petr Kopecký)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
(Michaela PLONER)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
(Tereza VECKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
(Andrei Bandarenka)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace lipidů v čerstvých sýrech
(Veronika Vaňková)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vhtsmq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
(Vendula Veselá)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//7uu0j2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
(Pavla Fialová)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma