Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cerstvy syr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
 (Lucie Slančíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Čerstvé sýry a syrovátkové nápoje na našem a vietnamském trhu
 (Petr Kopecký)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2gf67k// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
 (Michaela PLONER)

2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ajs3y0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
 (Tereza VECKOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ggef11// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýraznění chuti čerstvých sýrů přídavkem koření
 (Andrei Bandarenka)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ixly8j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba sladkých vs. kyselých čerstvých sýrů
 (Vendula Veselá)

2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//7uu0j2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace lipidů v čerstvých sýrech
 (Veronika Vaňková)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vhtsmq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání s probiotickými účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Pavla Fialová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aqrh6o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití bakterií mléčného kysání s protektivními účinky ve výrobě čerstvých sýrů
 (Ivana Mešková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n67bgl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)