Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

cervena a ruzova vina

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Anthokyanová barviva v hroznech a vínech.
 (Petra Juříčková)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nobsy2// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Charakteristika a specifika VOC Modre hory
 (Peter Michalík)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8qp7z// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Modelový postup výroby červeného a růžového vína
 (Kateřina MIZERÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

Vztah světla k vínu a jeho vůni
 (Jan PAVLÍČEK)

2016, Bakalářská práce, Fakulta umění a designu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM

http://theses.cz/id//da3p9u// | Výtvarná umění / Design | Theses on a related topic

Způsoby snížení a zvýšení obsahu kyselin ve víně
 (Jaromír Kokrhel)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qch761// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Chemické látky ve víně a jejich vliv na lidský organismus
 (Nikola Osičková)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vea87t// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
 (Petra Vagnerová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0msqnp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic

Analýza výroby a spotřeby vína v ČR
 (Markéta Jandlová)

2011, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//c6df7e// | Veřejná správa a regionální rozvoj - k.s. Šumperk / | Theses on a related topic