Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cervene vino

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
 (Tomáš JUŘÍK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Studium flavonoidů u červených vín
 (Alexandra Kandourova)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bm8zt4// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv autolýzy kvasinek na senzorické vlastnosti červeného vína
 (Martin Hádlík)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ud3n9w// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
 (Eva BARTÁČKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín
 (Jiří Blasch)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9n3m5o// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
 (Radek Veselý)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
 (Lenka Halmová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)