Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cervene vinoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Diacetyl jako parametr jakosti červeného vína, změny jeho obsahu při rozdílné technologii výroby vína
(Tomáš JUŘÍK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7k0snk// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Studium flavonoidů u červených vín
(Alexandra Kandourova)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bm8zt4// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vliv autolýzy kvasinek na senzorické vlastnosti červeného vína
(Martin Hádlík)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ud3n9w// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín
(Jiří Blasch)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9n3m5o// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
(Radek Veselý)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Hodnocení moštových PIWI odrůd pro výrobu červených vín
(Lenka Halmová)2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l7t58i// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma