Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ceska kuchyneKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
(Lianna Belousova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/w9iqm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká kuchyně
(Ilona NAVRÁTILOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně
(Aneta Frydrychová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jkr51/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Ruská kuchyně v České republice
(Kateřina Malá)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/k2987/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Česká ryba v kuchyni
(Kateřina Veselá)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tfot3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká gastronomie napříč časem
(Martina Klouparová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
(Alena Zutisová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/anydg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
(Lenka ŠEDIVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Práce na příbuzné téma