Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ceske jidloKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Spotřebitelé Generace Z a smart maloobchod v České republice: společenské a ekonomické výzvy
(Karolína Urbanovská)2020, Diplomová práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e4qoi/ | Regionální rozvoj / Projektový management | Práce na příbuzné téma
Srovnání české gastronomie před rokem 1989 a po něm
(Vladimír Horký)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12374/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Jídlo jako cesta k interkulturní výchově
(Barbora Kučerová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gwp4p/ | Pedagogika / Sociální pedagogika a volný čas | Práce na příbuzné téma
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
(Jan Rec)2021, Bakalářská práce, Divadelní fakulta / Janáčkova akademie múzických umění v Brně
• https://is.jamu.cz/th/k1x6d/ | Dramatická umění / Rozhlasová a televizní dramaturgie a scenáristika | Práce na příbuzné téma
Plýtvání jídla v České republice
(Zuzana HUŇKOVÁ)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//udu34c// | Geografie / Mezinárodní rozvojová studia | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
(Josefína Hrubešová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/m6d5g/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Česká a španělská frazeologie, klíčové slovo: jídlo
(Veronika KRAJČOVIČOVÁ)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0qcr2k// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
(Lucie Veselá)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nqvbf/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jídlo a gastronomie jako potenciál rozvoje lokality
(Pavel Rolínek)2011, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ij81mo// | Veřejná správa a regionální rozvoj Sezimovo Ústí - Tábor / | Práce na příbuzné téma