Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ceske pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Příprava pokrmů v minulosti jako součást české a moravské lidové kultury
(Kateřina Trubičková)2016, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//aqaayj// | Specializace v pedagogice / historie - humanitní studia | Práce na příbuzné téma
Terminologie zpracování masa a přípravy masných pokrmů v českém a ukrajinském jazyce
(Patricie Capponi)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pjbq8/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně
(Aneta Frydrychová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jkr51/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
(Veronika Drugová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Anna Sinkulová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Ruská kuchyně v České republice
(Kateřina Malá)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/k2987/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výrazy pro pokrmy s ovocnou složkou ve staré češtině
(Tereza BRICHTOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//vrtjxf// | Učitelství pro střední školy / Uč. ČJ HI pro SŠ navazující | Práce na příbuzné téma
Ceské Vánoce versus cínský Nový rok v kuchyni
(Kateřina Šmajstrlová)2009, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//q962g5// | Filologie / Německá filologie - Čínská filologie | Práce na příbuzné téma